Proefschrift en verdediging

Op 24 maart 2023 om 12.30 uur precies mag ik mijn proefschrift in het openbaar verdedigen in de aula van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

De hoofdstukken in mijn proefschrift beschrijven het onderzoek dat ik in samenwerking met mijn collega’s bij Braams&Partners deed bij leerlingen met ernstige dyslexie. De belangrijkste vraag die wij daarmee hebben proberen te beantwoorden is op welke manier het resultaat van de lees- en spellingbehandeling verbeterd kon worden. In deze video geef ik daarop (binnenkort) een korte introductie.

Als u bij de verdediging en aansluitende receptie aanwezig wilt zijn kunt u dat laten weten via deze link.

Mijn proefschrift is hier in te zien en te downloaden.

Op basis van de resultaten van mijn proefschrift is een praktijkbrochure uitgebracht. De pdf van de praktijkbrochure is binnenkort hier te downloaden.

%d bloggers liken dit: